Company Christmas Holidays
North American Headquarters in Miami, USA: Dec 25, 2015, Jan 1st 2016
European Headquarters in Muenster, Germany: Dec 21, 2015 until Jan 03rd 2016
Limited support is available during this period.
We at PROVISIO wish you Merry Christmas and a Happy New Year!

 

Support Request: Configurator start fails

Description

Hi. Can you help me with this? I am not able to start the configurator, it fails with this message attached.
Windows is updated.
Best regards,
Lasse

Answer: (6)

Re: Configurator start fails 10/20/2020 11:07 AM
Hello,

you Windows is reporting a language id 3072 that is not existing.
You can try to switch the Region and language settings of your Windows system explicitly to your country settings or temporarily switch them e.g. to English and then back again to what you want to use.
Re: Configurator start fails 10/20/2020 11:13 AM
Hi.

It is set to United Kingdom and english language, that doesn't help.

Best regards,
Lasse
Re: Configurator start fails 10/20/2020 11:21 AM
Hello,

your Windows is reporting a language id, that is not existing. That is the reason for your problem. This is a problem outside of what SiteKiosk can influence. You need to find the Windows setting, that is causing this on your system. If you google for the message you get, you can see that this is a problem not restricted to SiteKiosk. Usually switching between languages under Windows fixes the problem, as this rewrites the wrong value.
Make sure to change all language settings Windows provides, there are a few, including e.g. display language, keyboard input, currency format.
Re: Configurator start fails 10/20/2020 12:23 PM
Hello,

further researching your problem based on the error message showed that both or one of these registry keys
HKEY_CURRENT_USER\\Control Panel\\International\\LocaleName
HKEY_CURRENT_USER\\Control Panel\\International\\Locale
contain the unknown language information. This is related to the currency format of Windows.

We are looking into a way to mitigate the problem in our configuration tool.
Re: Configurator start fails 10/20/2020 12:25 PM
Thank you - I have found out that changing all language settings to English Europe solves the issue.
Pages (2): [1] 2 Next »